Previous Entry Share Next Entry
Ylimielisyyttä heikompaa kohtaa podemme, mihin kekoon oikeen kannamme kortemme?
lilballerin
Hyvähän se täälläkin on välillä itsestään ilmoittaa. 

Lueskelin tuossa aiempia kirjoituksiani, eräässä puhuin Aksusta, sitten en kenestäkään, sitten kaikki puheenaiheeni täytti Niko. Aksu on historiaa, ystäviä olemme, hyvä niin. Niko on Se Mies. Miullahan ei ole enää muita puheenaiheita kun se, olen huomannut sen, huomaakohan muut? Aivan taatusti. Mutta Niko on niin iso osa elämääni, nyt, sille ei mitään voi. <3 
Mutta Niko onkin erilainen kuin muut. Ei se ole samanlainen kuin muut pojat. Se on erityinen. Tietää, että se oikeasti välittää. Vaikka se oliskin kuinka kaukana. Nytkin pitää tottua siihen, miten kulta lähtee kirjoitusten jälkeen Saksaan. Ai niin. Ne kirjoituksetkin. Ei voi mittään. Tää nyt vaan on pakko kestää, vaikka itkien, mutta tähän ei kaaduta. 
Toivottavasti se ei kaadu mihinkään. 
Sehän olisi kamalaa. 

Mutta joku päivä mie lähden vielä sinne Saksaan mukaan, sen olen luvannut. 

Mutta Niko. Ei ole vain sama asia kuin muut pojat. Se on ihan erilainen. Se on ihana. Se on rakastettava. Se on hellyttävä. Se on M-I-N-U-N.

Rakastan sua, poika. <3 


Tällä viikolla siellä koululla oli ne saksalaiset. Tai onhan ne täällä vieläkin, mutta lähteevät la-su yöllä sit kotia kohti :) Ne oli hauskoja, ihan kivoja, ketä nyt tapasin :)

?

Log in

No account? Create an account