(no subject)
lilballerin
saatana, mie olen niin ujo! miks miulla ei voi olla hitusen enemmän rohkeutta? olen tässä miettinyt, että pitäisi laittaa viestii sille yhdelle.<3 mutta en uskalla. en tiedä mikä estää, sehän tietää jo siitä. :o niin ihan hyvin mie voisin laittaa sitä viestii. :o laitoinhan mie silloin joskus kauan sitten sille yhdelleki ja siihe se jäi. mutta tästä kun voi tullakin vaikka jotain? ehkä. vaikka en tosin usko. mutta kukaan ei voi tietää, mitä Sen pään sisällä liikkuu, vain hän itse tietää.
mutta voi sitä tunnelmaa silloin nuorten illassa. kun näin Hänet pihalla.<3 pulssi nousi 120:een ja en edes uskaltanut mennä ulos. :o nyt kadun, kun en mennyt sinne !

(no subject)
lilballerin
Tää menee aina tähän. Mie olen ihastunut ja MIE EN VITTU USKALLA TEHDÄ MITÄÄN SEN ETEEN! :<< Saatana mie olen säälittävä paska. :s Miusta ei ole mihinkään. :s Perkele.
Ja kotonakin on sama kuin minnuu ei ois. Äiti toi Iralle ja Artulle karkkia, miulle ei. Ihan sama jos minnuu ei vittu olis. Vois painuu jonnekin maanrakoon. :s

Jätät mulle pitkän, pitkän, pitkän kaipauksen.
lilballerin
Miten voi olla näin kova ikävä, että tekee melkein mieli itkeä?  Mulla on Sitä Poikaa niin kova ikävä, että mitkään sanat ei sitä riitä kuvaamaan. <3 Pahinta tässä on se, että ei Poika itse tiedä asiasta mitään. Hänen siskonsa tietää. Parhaimmat ystäväni tietävät. Mutta Poika ei. Tekisi mieli juosta Hänen luokseen ja kertoa hänelle totuus ja antaa suudelma. Mutta ei. Se ei ole niin helppoa. Elämä ei ole koskaan helppoa.
Mutta ei mulla ole rohkeutta. Olen saatanan saamaton paska. Valitan kuinka kova ikävä mulla on Poikaa, mut ei, silti en uskalla tehdä mitään. :( Antakaa mulle jostain rohkeutta. Sitä on vaikeaa saada, ei myydä ainakaan ihan lähikaupassa.
Pojan kanssa tulee oltua sitten seuraavat kolme vuotta samalla luokalla. En uskalla varmaan edes puhua, kun menen lukkoon. Mutta toivottavasti Hän ei tiedä. Haluan kertoa ITSE, ettei kukaan muu mene mitään sanomaan.
Muistan kuinka Hän kysyi siellä Myllymökillä, kuinka usein vierailen aina mummolassani. Mummola on ihan heidän lähellään. :) Mutta sitten Kanavassa Hän vältteli porukkaa, jossa liikuin. :/ Mutta huomenna näen hänet.<3 Vihdoinkin.
Mutta on tässä mutkia matkassa. Pojan serkku on ihastunut minuun. Tunnustanut sen ihan suoraan.<3 Mutta olen SANONUT ihan suoraan, että en taida tykätä hänestä ainakaan vielä niin paljon hän minusta. Ei voi mitään. Elämä lyö joskus. Mutta ei siitä tuskin mitään tulisikaan. Tämä toinen poika asuu Hämeenkoskella, Lahden lähellä. Kaukana täältä. Ihan liian kaukana.

Mitä laitan huomenna päälle ? Ensimmäinen päivä lukiossa, pelottavaa. Ja Se Poikakin on siellä.<3 Äh. Ei se vaatteita katso. Miksi vaatteet ovat aina niin tärkeitä? :s

i brake your heart shaped glasses.
lilballerin
Olen rikkonut jonkun sydämenmuotoiset lasit. Mutta en vaan voi sille mitään.
Kaikki sanoivat Iivolle, että rokissa ei keskustella, siitä kuinka herra syytti minua pettämisestä jne. Mutta suutuin keskustelun johdosta Iivolle ja pahasti ja tuloksena siitä oli, että nyt on meidän suhde jäähyllä. P i t k ä ä n. Olisin varmaan onnellisempi, jos ei edes palata yhteen. Ei sovita yhteen. Tottakai välitän Iivosta aina ja ikuisesti mutta en enää sillä tavalla. :/ Ja en voi sille mitään.

Mutta rokki siis.<3 Siellä oli niin hassua ja hauskaa. Säät oli paremmat ku odotettiin, aurinko paahtoi, ainakin lauantaina. <: Bändit olivat todella mahtavia. Yhden pienen ihmisen suuri unelma toteutui lauantaina 14.7.o7 n. klo 23.20, kun HIM asteli lavalla. <: Kylmät väreet kulkivat selkää pitkin. Tuli laulettua melkein jokaisen kappaleen mukana, tiesin jokaisen kappaleen jo välispiikeistä. Unelmaa se oli.
Ihana tunnelma oli, kun aiemmin päivällä kuuntelimme Sonata Arcticaa ja "Tallulah" soi. Yleisöä monta tuhatta ja kaikki laulaa mukana. Upea tunnelma. <3

Ja seura oli tietenkin parasta.<3
Hannele.<3
Marika.<3
Katja.<3
Jyri.<3
Ville.<3
Timo.<3


Mie haluan rakkautta.<3 Ja rakastaa.<3

voi huoh.
lilballerin
Juu, kuullostan tympäytyneeltä. KOSKA olen tympäytynyt. Joka helvetin päivä melkein tätä samaa paskaa. Kotona kotona kotona. Lapsenvahtina lapsenvahtina lapsenvahtina. Artun kanssa kun on keskenään, ei sitä tarvii vahtii. Se vaan pelaa. Mut sit kun Irakin on kotona, miusta ei ole muuta hyötyä, kun yritän sopii niiden tappeluja. Huonolla tuloksella. Mie olen niin huomaamaton ja aikaansaamaton, että ei ne minnuu tottele. Ja väkivaltaa mie en niihin käytä, Muihin ehkä, mutta en niihin kahteen. Mutta joku päivä mie varmaan siihenkin joudun turvautumaan, kun minnuu ei totella, PRKL!

pakko saada se yksi huppari. My Chemical Romancen huppari. Se vain on niin. Ihana.<3

  • 2 ärräpussia
  • 2 princles-purkkia
  • 2, 5 L Pepsi Max - pulloa
Enköhän mie pärjää näillä illan. Muutun palloksi, mutta kukas siitä välittää [paitsi mie ite], ku ei kukkaan miun seurassa koskaan ole, Mie olen vittu vaan kotona, kun kaikilla on muita kavereita ja minnuu ei kaivata mihinkään.
Sori vaan, mie tiiän et mie kuulostan siltä, et syyllistän kavereita, mut joo, VIKA ON tietenkin MIUSSA.

--

Täyttää pinnallisuus maiseman.
Ei kukaan tunnu huomaavan
vakan alle jäänyttä kynttilää.

Niin mauton suola maailman,
sammuu liekki palavan.
Jopa valitut yllättää.

Miksi nostaisin ääneni?
Miksi värjäisin nimeni?

En välitä enää,
mitä musta sanotaan.
En välitä enää.


Hemmetti. Ullan ja Jennin sekoitus?
lilballerin

ULLA TAALASMAA
[x] rakastan ruuanlaittoa
[x]kyylään kaikkia
[x]juoruuminen on lempi puuhaani
[x]valssi on jees
[ ]katson tv:stä tietovisoja
[x]olen utelias
[ ]luen runoja
[x]lapset ovat ihania

total:6

OSSI PUOLAKKA
[x]kuntoilu on minulle tärkeää
[ ]etenkin lihakset
[x]pitää näyttää mahdollisimman hyvältä
[ ]minulla on tatuointi
[ ]minulla on iso ego
[ ]pitää olla arvostetussa työssä
[ ]nälvin asioista ystävilleni
[ ]yritän iskeä itseäni selvästi vanhempaa naista/miestä

total: 2

JENNI VAINIO
[x ]olen blondi ulkoisesti
[x]ja sisäisesti
[ ] en osaa tehdä ruokaa
[x]minua on helppo huijata
[x]käytän paljon korkkareita
[ x]haluaisin omistaa kahvilan
[x]puutun välillä liikaa toisten asioihin

total: 6

ISMO LAITELA
[ ]olen hiljainen
[ ]ja karhumainen
[ ]sotken aina asiani
[ ]olen huono valehtelemaan
[ ]elämässäni on sattunut paljon ikäviä asioita
[ ]käytän ruudullisia paitoja
[ ]peitän tunteeni

total: 0

AARO VAALANNE
[ ]ahdistelen ihmisiä
[ ]vakoilen
[ ]olen erakko
[ ]ja salaperäinen
[ ]vihaan veljeäni
[ ]uhkailen ihmisiä
[ ]nautin kun joku pelkää
[ ]olen hyvä näyttelemään

total: 0

NIKO VAINIO
[x]en osaa puhua selvästi
[ ]tykkään jalkapallosta
[ ]minulla on ihottumaa nenän alla
[ ]puhun hitaasti
[]paras ystäväni on vastakkaista sukupuolta
[]pelaan usein pleikkaa
[]isi on mun sankari
[]käyn usein naapurini luona kylässä

total:1


Apuva
lilballerin
Apua. Onni täyttää jo kaksi vuotta. Kohta olen kuin vanha kurppa ja Onni on koulussa. :s Kamalaa. Mihin maailma onkaan menossa? Ei aika saisi mennä näin nopeasti. :<
Ulkona on paska keli. Tuulee. Sataa vettä. Pyydän isän kuskaamaan miut Onnin synttäreille, en varmasti kävele. [en kai suinkaan kuulosta hienostelevalta? En. Erkkikään tuossa säässä kävelisi. :<]

Hui. Sulo hyppäsi tuosta vaan Iran uunin päälle. On se kissan fysiikka ihmeellinen asia.

Toinen apua. Tänään on varmaan laitettu ilmoitukset Enon lukion oveen, että ketkä sinne ovat päässeet. /: Pelottaa. Jännittää. Mahassa kiertää, kun ei tiedä, on niin epävarma olo. //: Se olisi maailmanloppu jos en olis päässytkään sinne. No ehkä ei kuitenkaan maailmanloppu. //: Mutta melkein kuitenkin. //: Mitä sitten tekisin, jos en oliskaan sinne päässyt? Pitää varmaan Hannelelle laittaa viestii. Tai Iivolle. ;] Ooh. Jenni sano, et se voi käyvä kattoo sen. :D Kun menee linkkapysäkille. :D Jees.<3 Mutta blääh. Vellu sanoi, että ne olivat käyneet kattoo ja se ei ollut siellä. Däämdäämdääm. Ja dääm.

No niin. Taas yksi saavutus. Suututin Iivon. Kun en pääse silloin sen synttärinä sen luokse yöksi, Katja tulee meille, kun sen porukat on mökillä ja Kirsi ei tykkää, et Katja olis yksin kotona juhannusaattona. /: Ja en vielä tiiä sitä seuraavasta viikosta. :o VITTU!

Enhän minä nyt koskaan tee mittään oikein, KAIKKIHAN sen tietää! Mie olen vaan saamaton paska, johon oma äitikään ei luota! Vittu ku ei voi luottaa edes siihen, että osaan käyttäytyä julkisilla paikoilla! Pittääkö se minnuu jonakin viisvuotiaana pikkukakarana!! VITTUVITTUVITTU! Kukaan minnuun luota. Mie teen vain asiat hankaliksi ja miusta ei ole mihinkään. Siinä se.

Olen saamaton paska.

Hmmmph. I'M GOING GRAZY!
lilballerin
Joo, muistan mie tätäkin aina päivittää ? Just joo. :]

Aika on mennyt paljon viime kirjoituksesta. :S Nyt on JO KESÄLOMA.<3 Halleluja. Toivottavasti oon päässy lukioonkin kaiken kauniin lisäks. :D [pitäkää peukkuja pystyssä.]

Viime viikonloppu meni Tampereella, oltiin partion Suurjuhlassa, partioliike 100 vuotta. :]] Siellä oli jotain 16 000 partiolaista, upeeta. :D0 Ja sattu onneks hyvät säätkin. :D Ehkä välillä liiankin hyvät, sellanen helle. :// :]] Mut ei pidä valittaa, kerrankin on lämmin.<3 Joo.. Paitsi kun tultiin kotiin, tuli sadekelit. Oltiin silloin perjantaina Särkässä, sillo siellä tuli ukkoskuuro. Mietin, miten ihmeessä mie kävin " KERTAA TORNADOSSA. Nyt kun vaan ajatteleekin sitä.. Hui. Mutta hei, mie sentään selvisin hengissä. ;>>

Huomasin, et miulla on menny tässä parin päivän aikana monta pulloa muumilimpparia.<3 : DD nams. Ei tee kyllä hyvää hampaille. :// [paha, paha tapa. Pitää opetella eroon.] [No ei siitä voi erota, muumilimppa on niin hyvääääääääää.<3] [Hui. Kuulostaa, ku miulla ois jakautunut persoonallisuus. :o :o] [HÄLYTTÄVÄÄ!]

Huomenna pitäs taas laittaa liikkumaan ne lapsoset. Mitäköhän keksis ? Ja huomenna pitäs varmaan soittaa Saijalle, lähenkö mie sinne musiikkiperheleirille isoseksi.. ? Kun se Kolmikannan VaNu-leiri peruuntui, ku ei ollu tarpeeks ilmoittautuneita.

Mie muuten haluan muuttaa Tampereelle. Ja käydä joka päivä Pyynikin rannalla.<3 Ihana paikka nimittäin.<3 Vieressä on iso hotelli Rosendahl. :D

Jooh. Mut aivot ei enää pelaa. Tai ne menee ylikierroksilla. Tai sit alikierroksilla, ihan miten vuan..

.:: Niin katoavaa on voimat ihmisen ::.
lilballerin
Huomenna Iivon kanssa 6 kk. <3 Se on pitkä aika. <3 Ihanaa aikaa.

Mut mitä mie teen  ? :/ Mie olen menossa varmaan rikki sisäisesti. :// *huokaus syvään*

Apua. Tässä ollaan viimeisiä viikkoja peruskoulussa. : / KOhta tää lOppuu. Kaikki ihmiset mene eri teille. :'( LUokkakokous pitää järjestää. <3

Mut miten mie kestän ens vuoden samassa lukiossa Aulin kanssa ? Nytkin on välit koetuksella. Mutta se ja Anna luulevat olevansa meitä parempia, vaikka se ei oo niin, kaikki ollaan samanarvoisia. Mutta niille alkaa tulla diktaattorimainen asema meiän luokassa. Ne tais loukkaantuu, kun myö ei haluta niiden ehdottamaa ysibiisiä. [Mikko Leppilampi - Tähti] Mutta me tykätään enemmän Vellun ehdotuksesta. [Suurlähettiläät - Vain hullut selviää<3]. Mutta tää on YSIEN biisi, EI Annan ja Aulin biisi.

Vittu. Mie meen.

.:: Et ole vahva et, yön varjoon pakenet
mut seuraasi sun jään, en päästä lähtemään
Viel aamu sarastaa, se haamut karkottaa ::.

Parempaa. (:
lilballerin
No, Nyt on parempi olo. (: Otin lääkettä. Mut mie en siltikään halua huomenna kouluun. : / En vaan halua. Mie haluan levätä koko päivän sängyssä. Minnuu nukuttaa niin paljon.

Ei. Koskaan ei tää päivitys onnistu. :|

Miulla on Iivoa ihan kamalan iso ikävä. <3 Mut se on siellä Enossa, dääm.. :| Ensi vuonna se on sit kivaa, ku ollaan samassa koulussa. ;DD Saa mennä halailemaan sitä ihanaa mussukkaa aina kun haluaa. Ok. ei ihan aina. Välitunneilla: :D

[My Chemical Romance - I don't love you] <3 <3


Miulla koskee joka paikkaan. Niin paska olo. PAska, paska, paska. Mie en jaksa huomista. Kun ei ole Iivoakaan lähellä. Ihanaa oli viime yönä, kun sai olla sen ihanaisen kainalossa jonkun aikaa. <3 Ei voinut olla koko aikaa, vanhemmat ois voinu tulla alas. x]

Joo... Nyt nukkumaan.
Paitsi..
Jos on läksyjä.
Mie en jaksa.
En jaksa.
Mie haluan nyt vaan nukkumaan.
Enkä mie todellakaan halua huomenna kouluun.
Antakaa miun nukkua.
Ei minnuu kukaan koulussa kaipaa.
MItä meillä on ees aamulla ?
Missä on miun yrittäjyysvihko ?
Miks mie en koskaan muista mitään ajoissa?
Miks Iivo ei vois nyt olla täällä MIUN kanssa ?
Miulla on ikävä sitä mursua. ^^
Mie taidan olla idiootti. :D
Joo. Niin mie olenkin.
Muumilimppari on hyvää,
Juon muumilimpparini ja menen nukkumaan.
Paitsi...
Telkkarista tulee Austin POwers ja Kultamuna.
Pakko katsoa.
Hulluhan mie olen jos mie menen nukkumaan jo ysiltä.
Hemmetti.
Tasan viikko sitten mie olin Iivon ja Marikan kanssa elokuvissa. [Epic Movie (: ]
Siellä oli hauskaa.
Nyt mie tylsistyn kotiin ja kuolen vittu tähän nuhaan.
Tänään oli ihanaa, kun aurinko paistoi ja Iivon kanssa sai paistatella päivää laiviksella.
Mutta sitten tuli tuuli. Ei ollu siellä enää niin lämmin.
Mutta kun lähdettiin, oli taas liian kuuma.
Ostin jäätelöä. Trioa.
Melkein heti Iivo joutu jo sit lähtemään sit kotiin. :'(
Oli vaivautunut olo , kun meidän äidit juttelivat. :|
Ei mukavaa. Mutta silti välttämätöntä.
Joo. Miun piti mennä.
Mie menen nyt.

ARRIVEDERCI ! (: (: <3

?

Log in

No account? Create an account